2de stage - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Mathijs Bastiaans - WaarBenJij.nu 2de stage - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Mathijs Bastiaans - WaarBenJij.nu

2de stage

Door: mathijs

Blijf op de hoogte en volg Mathijs

13 Januari 2010 | Nederland, Zwolle

op 23 januari a.s. vlieg ik naar miami om aan te monsteren op de M.S. Noordam het vaargebied bevat dit keer de carieb, dus dit keer aan de cocktails en in het mooie weer ik zal mn best doen om geregeld een stukje te schrijven maar ik geef jullie geen garantie te veel verleidingen daar :)

• 13 Januari 2010 - 15:45

Erik :

Hey mathijs!

echt super chil dat je naar de carieben gaat!
    Ik ben echt jaloers!!
    Komt helemaal goed met je daar ;)
    Niet te veel toe geven aan die verleidingen hea!
    Ik ga er namelijk van uit dat ik regelmatig op de hoogte word gehouden over de mooie vrouwen en het mooie uitzicht!!
    Go tiger!

Groeten,

Erik

• 13 Januari 2010 - 22:53

Thomas:

Goed bezig jongen! Globetrotterje :)

• 26 Januari 2010 - 10:52

Tom :

Hallo Mathijs,

hier alles oké vandaag gaat de ijsbaan weer open, ze zullen je wel missen.Hoop dat je het erg naar je zin hebt, maak er wat van.
    Veel plezier en de groetjes van de buurtjes.

• 26 Januari 2010 - 16:17

Dieuwertje:

Hey Mathijs!
    Hoorde dat je alweer gebeld hebt en dat je, je schip alweer gevonden hebt. Hoe bevalt 't tot nu toe? Lijkt 't je wat daar? Al lekker van de zon aan het genieten?
    Laat maar van je horen!!
    Liefs, Dieuw.

• 26 Januari 2010 - 19:32

Valasia:

Hayhay!:D

Hoe is het daar? Ben er echt benieuwd naar. Lekker langs de carieben, jaloezie heerst hier. Ik ga ook al snel weg. Ik realiseer het me alleen nog niet, had jij dat ook?

(K) Valasia

• 28 Januari 2010 - 08:06

Bennie En Ria:

hoi mathijs, we wensen je een hele fijne zonrijke reis. Veel plezier. Bennie en Ria.

• 28 Januari 2010 - 15:36

Maartje:

Broertje!

Hoe is het daar?, lekker in de wartme, witte strandjes en cocktails,,?
    Het klint fantastish,! maar wij zitten hier nog ff lekker in de kou, ben echt jaloers,,

Veel plezier en geniet daar van alles!!

kuskus