prettige kerst
Door: mathijs
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
27 December 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
prettige kerst nog en een gelukkig nieuw jaar
groeten mathijs
28 December 2008 - 01:01
Fam Trentelman:
Hey kerel, we zitten vol verwahting te wachten op 2009, wantdan pakken we weer samen een lekker biertje, en al ie zin in snart hebt, dan kok ik dat ook nog wel veuroe, wie missen oe en tot gauw,wel genieten nog hoor!
dit pakken ze oe niet meer af!
alle liefs uut zwollezuud,
de trentels. -
28 December 2008 - 08:58
Edith Diepman:
Hey Mathijs,
Ik hoop dat jij ook prettige kerstdagen hebt gehad...nog iets speciaals gedaan met kerst? Heb je nog een lekker diner voorgeschoteld gekregen ofzo?
En ik wens je alvast een goede jaarwisseling!
Edith -
28 December 2008 - 11:25
Herman:
Hallo Mathijs, het eind is bijna in zicht. Zo te horen heb je het goed naar de zin gehad. Nu nog als finale een schitterend vuurwerk in Sydney. Wie pakt je dat nog af. Vanaf hier in ieder geval een mooie jaarwisseling gewenst en we zien elkaar gauw. Groetjes Herman -
28 December 2008 - 13:19
Dion En Mieke:
Ha Thias!
Heb je mooie kerstdaagjes gehad, lekker luxe gegeten met al die sjieke heren en dames aan tafel? Nu op naar een knallende jaarwisseling? Dit moet helemaal goedkomen lijkt me daar aan de andere kant van de wereld! Nou nog ff en dan ben je weer mooi in ons midden;) geniet nog even die laatste paar daagjes!
xx -
28 December 2008 - 18:28
Rosalie:
Heeey!
Heb je een mooie kerst gehad? Heel veel plezier nog de laatste paar weekjes! Ik ben benieuwd naar de foto's en de verhalen.
Alvast een gelukkig nieuwjaar!
Liefs -
28 December 2008 - 18:38
Maatie:
hey broertje,
alles goed daar?, leuke kerst gehad?, wel lekkere toetjes zei je al!:D
jij ook prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
liefs -
28 December 2008 - 20:56
Teun:
Hoi Mathijs
Vanuit Lemmer wensen we jou een heel goed uiteinde en een gezond 2009. Het is hier nu lekker koud, de schaatsen zijn al uit het vet. Ik denk dat we morgen het ijs wel op kunnen. Voor jou zit het er ook bijna weer op. Dan lekker weer genieten van de Hollandse pot. Ik hoop dat jullie aan boord lekker kunnen genietn van de jaarwisseling.
Groeten, Teun, Gerrie, Mathijs en Nienke -
29 December 2008 - 10:39
Mam:
Hoi Mathijs, heb je een leuke tour gemaakt in Dunedin ? Wij wensen jouw een goed uiteinde ,12 uur eerder dan onze jaarwisseling, geniet van het thunder en storm vuurwerk in Sydney,daar kan ons vuurwerk niet tegen op , de oliebollen bewaren we wel voor je, liefs van ons allemaal. -
29 December 2008 - 11:55
Raymond:
heey Bastiaans!!
ik wil je effe een fijne jaarwisseling wensen, niet te veel zuipen :P en tot 7/8 januari!!
groetjes Raymond -
31 December 2008 - 17:30
Bennie En Ria:
Hoi Mathijs we hoorden op de radio dat het bij jullie al nieuwjaar is. We wensen jou het allerbeste voor 2009. Jeroen kan het weer niet laten, er gaat weer heel veel carbid en vuurwerk de lucht in
Evelien houdt het bij schaatsen. Tot binnenkort. Bennie en Ria. -
05 Januari 2009 - 19:04
De Satinkjes:
Hoi Mathijs, op de valreep nog een berichtje van ons. We wensen je het allerbeste voor 2009. Een hele goed reis "back home",en het zal weer wennen zijn hier want de elfsteden is in aantocht haha. En zo te zien heeft het overlevingspakket geholpen. Je ziet er (nog altijd) goed uit.
Groetjes van ons vier