Op zee
Door: mathijs
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
16 Februari 2010 | Dominicaanse Republiek, Ciudad Trujillo
Hier alles goed
We varen nu richting de Dominicaanse republiek de laatste tijd is er al weer een hoop gebeurd ik zit nu in de 8/12 wacht samen met de 4de en een 2de Engineer ik loop ook s avonds mee af en toe en doe overwerk waarbij we de laatste tijd bezig zijn geweest met 1 van de start lucht compressoren er zijn net weer allemaal oude mensen vertrokken waaronder 4 engineers en er zijn ook weer nieuwe mensen voor in de plaats gekomen ben al verscheidene keren de wal op geweest waaronder curaçao waar we een late night sail hadden ik ben daar samen met een andere cadet en een 4de de wal op geweest en we hebben daar geprobeerd motors te huren maar daar waren we jammer genoeg te laat voor dus zijn we daar maar van een cocktail gaan genieten in Dominica ben ik de wal nog opgeweest maar was niet zo bijzonder ik was nog geen twee blokjes om of ik werd al overspoeld door van de rastamannen die om een dollar zaten te schreeuwen. In St thomas hadden we nog een mooi vertrek vanuit Steal beach en op Sint maarten en Barbados ben ik samen met een 4de Jetskies wezen huren (echt verslavend) komende curaçao en Bonaire ga ik duiken samen met een andere cadet schijnt echt super mooi te zijn daar. Zoals jullie zien vermaak ik me wel aan iedereen de groetjes en geniet nog maar ff van de winter nu het nog kan :)
De fotos blijven nog even een probleem sorry daarvoor.
16 Februari 2010 - 09:52
Sander :
Joo Mathijs,
wat een levendje zeg. ik weet dat je moet werken. maar duiken, Jetski huren, gelukkig heb je het goed naar je zin ! heb je al veel geleerd, en ben je al goed opweg met al je opdrachten?
hou je taai, en duikse voor de volgende keer! wij moeten als je terugkomt ook maar weer gaan duiken. lang niet meer gedaan!
Groet,Sander -
16 Februari 2010 - 09:54
Mieke:
Hey Mathijs!
Zo dat klinkt goed zeg! duiken, jetski, cocktailtje, toe maar weer, heerlijk joh!! Geniet er maar goed van en pas op voor enge rastamannetjes:P
xx -
16 Februari 2010 - 12:18
Mam:
Hoi mathijs, je hebt het wel heeeel zwaar daar zo. Nou gelukkig geniet je , het is je gegund hoor.Pas goed op jezelf en wij genieten van de winter gnah,gnah.liefs -
16 Februari 2010 - 13:52
Erik :
Hey mathijs!!
Ik ben jaloers!! klinkt echt nice! Hoest verder? Ben nu bij nandy en kim in maastricht! gister wezen carnavallen ;) was zeker gezellig ;)
Doe je rustig aan?
Trentelboer -
16 Februari 2010 - 16:38
Maartje & Rosalie:
Heey Mathijs!
Leuk om wat van je te horen, mooi dat je daar aan het genieten bent. Het klinkt echt super die mooie stranden en die lekkere cocktails! Oelalala. Hier in NL alles goed. Dit weekend lkkr carnaval gevierd. Jij nog iets meegekregen van de carnaval?
Liefs,
16 Februari 2010 - 22:37
Edith:
Zozo...klinkt weer goed zeg! Doe m'n broer maar de groetjes als je'm ziet in de Dominicaanse republiek! (die is daar ook met z'n vrouw en dochtertje :D)
Veel plezier nog daar!
Edith -
18 Februari 2010 - 20:10
Gerda Trentelman:
nou matthijs, als ik jouw verslag zo lees krijgen wij het hier aeen maar kouder, ben wel een beetje jaloers, die rasta mannen hoeven niet maar een paar zonnestralen bij jou vandaan: verleudelijk hoor!
fijn dat je het naar je zin hebt! Matthij ahoy, en we 'spreken'elkaar gauw!Erik heeft een carnavalsschip in maastricht bevaren, maar daar zal hij elf wel alles over vertellen!
hou je goed, gezond en vooral nuchter!
rene en gerda trentelman.