aloha
Door: mathijs
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
08 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
eerst werden we met touwen vastgebonden en in een kooi gepropt en daarna moesten we naar king neptune en die bepaalde wat de straf was eerst moesten we een rottende vis kussen en daarna werden we ingesmeerd met allerlei bende en moesten we daar de hele dag in de zon zitten zodat de iedereen ons kon zien en mochten we ons wassen als de kapitein vond dat je het verdient had om in het zwembad te springen
08 Oktober 2008 - 06:25
Mascha:
hoi Mathijs,
wat zal jij stinken
zeg naar de vis komt dat nog wel goet zo krijg je
vast geen vrindinentje
xxxx tess -
08 Oktober 2008 - 06:32
Mascha:
Aloha Mathijs,
Dit lijkt natuurlijk niet meer op een stage, maar meer op vakantie, of beter nog, je kan ook wel aanmelden voor het nieuwe seizoen Robinson Island.
Nee, dat is maar gekheid, je zal ook wel genoeg aan
het bikkelen zijn. Zo te horen heb je het goed naar je zin. We zijn straks heel benieuwd naar je verhalen.
Groetjes van ons allemaal!
Herman, Mascha, Puck,
Tess en Kaj.
08 Oktober 2008 - 06:53
Mam:
Vervelend voor je dat je naar al die mooie plekken moet gaan, en nu dus over de evenaar gevaren,mooiwerk man, heb je nog een foto van de neptunus doop? geniet ook van samoa, daar zul je nu inmiddels wel zijn liefs -
08 Oktober 2008 - 11:51
Maartje:
hej!,
leuk om iets te lezen van hawaii:D,
klint smerig, een rottende vis kussen:S, maarja wel leuk natuurlijk!,
dus je bent nu al over de evenaar gevaren leuk!, kwam er ook nog een neptunus ofzo aan boord?,
nou doei!, en veel s^6!, en plezier!,
doei liefs maartje -
08 Oktober 2008 - 12:57
Erik :
Hey vriend!!
jij maakt echt mooie dingen mee jongen ;)
maarja nu zit je al weer op de helft ;)
ik kan niet wachten op je verhalen :D
en heb je nog mooie vrouwtjes geregeld daar op het altijd mooie hawaI?
wann kwam je nou weer precies thuis?
ik heure nog van oe!!
kallem an -
08 Oktober 2008 - 13:57
Mieke:
Ha Bastiaantje!
Jee, wat een verhalen weer zeg en leuk om je foto´s te zien joh! ziet er niet verkeerd uit, blauwe zee, wat palmboompjes, ultieme vakantiegevoel lijkt me zo;P maar daarnaast wordt er natuurlijk ook heel hard gewerkt, dus af en toe relaxen niet verkeerd...
Nou, geniet ervan, nu onderweg naar nieuw zeeland/australië?? Succes!!
xx uit wythmen.. -
08 Oktober 2008 - 15:52
Rosalie:
Hey Tias,
Zo te lezen vermaak je je nog wel. Mooi zo!! Was zkr wel gaaf om op Hawaii te zijn!! Maak er nog een mooie tijd van!
Liefs -
10 Oktober 2008 - 15:22
Edith Diepman:
Hé Mathijs,
Je bent al mooi op weg zeg! En wat maak je veel mee! Leuk hoor al die verhalen! Geniet er nog maar lekker ff van!
Niet ziek geworden van die rotte vis?? ;) Blagh...dat klinkt echt héél smerig!
Succes en veel plezier nog!
Groetjes Edith
12 Oktober 2008 - 19:48
De Stiekjes:
Hoi avonturier.
JIJ maakt dingen mee in een paar maanden tijd die ik nog nooit in mijn hele leven heb mee gemaakt en nog zal mee maken.Kei gaaf!wat gaat de tijd toch hard, ik weet nog zo dat kleine Mathijsje bij tante Astrid voor op de fiets zat en helemaal gek van trekkers was. En nu vaart hij al weer alleen op de grote zee.Wanneer komt je boek uit. Doe voorzichtig en geniet ervan. grt de Stiekjes. -
12 Oktober 2008 - 22:18
Gerda:
Laat je die mooie dames wel een beetje met rust? wijwillen graag ons 'jochie'terug, wordt niet te snel groot!
Dikke xxxxx gerda en rene -
13 Oktober 2008 - 16:44
Rick:
Jahhaa het leeft nog!
Nou je hebt t wel goed voor elkaar zie ik alweer maar wat je 2 berichten geleden over erge storm zij wil je niet meemaken:P ik had midden op de atlantic golven van boven de 12 meter we voeren meet onder water dan boven en maakten hellingshoeken van over de 40 graden, mja weer wat meegemaakt..hoop dat ik binnekort ook nog een keer de evenaar overga;)
Nou hoor wel weer van je.
Gr rick.
Ps. ik hang nu i n finland uit -
17 Oktober 2008 - 09:35
Mam:
wat leuk die foto,s ,ben jij die rechtse knul in dat witte jasje? en die hawai blouse staat je goed , je hebt al een lekker kleurtje, van de zon of de drank? liefs -
17 Oktober 2008 - 12:00
Wouter:
hey kerol,
mooie foto's
dat met die equator crossing was wel smerig ofnie:P, je hebt het daar veelste mooi man, ik had dat mooie weer en dat uitzicht ook wel gewild;).
groeten Wouter:P -
17 Oktober 2008 - 13:40
Maartje:
heey!
mooie foto's leuk dat hawaii shirtje!,en dat witte jasje staat ook erg leuk!,
als jij dat tenminste bent???
doei liefs
20 Oktober 2008 - 08:11
Dieuwertje:
Hey Mathijs,
Leuk om weer wat van je te horen! En mooie foto's, ziet er allemaal gezellig uit daar! En Hawaii ziet er super mooi uit! Jij vermaakt je daar nog wel even! De tijd gaat snel, he!
Tot 't volgende berichtje maar weer.
Liefs! -
22 Oktober 2008 - 10:17
Marian :
Hee Mathijs
Het ziet er goed uit in je bloes uit Hawai Nu nog een rieten rokje.Heb je ook een mooie
bloemenslinger gekregen?Je zal nu wel in Nieuw Zeeland zitten.Kan je daar misschien gaan surfen.Iedereen wil wel met je ruilen.Fijn dat je het werk zo leuk vindt.Geniet van alles en groetjes van de Tielbekes. -
22 Oktober 2008 - 14:40
Frits En Arja Berg:
Ha Mathijs,
Wat heb jij het daar beroerd zeg. Je zit er natuurlijk op te wachten totdat je naar huis mag.
Maar wij willen wel met je ruilen nou ja wat je allemaal ziet, je werk niet, dat zal wel hard werken zijn. Maar leuk man d evenaar over.
Kreeg adres van Oma, dus vandaar. We wachten op je verhalen.
Groeten Frits en Arja van den Berg. -
25 Oktober 2008 - 15:00
Mam:
Hoi mathijs, fijn dat je mijn naam tegenkwam he! Jij bent trouwens weer aan de beurt hoor!!!!
liefs -
03 November 2008 - 18:58
Corry Rutgers:
hoi mathijs nu eens een berichtje van mij ,volgens mij vermaak jij je best. je hebt een mooi kleurtje gekregen.leuke foto's heb je gemaakt .wat fantastisch dat je dat je al zoveel landen hebt gezien ben erg benieuwd naar je verhalen hierover.wat ik begrijp ben nu op weg naar nieuw-zeeland/australie,daar wou je toch zo graag naar toe?wens je veel plezier daar .gr van ons allemaal
corry