hey landrotters
Door: mathijs
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
23 September 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
ben nu onderweg naar los angeles de stad waar het feest begint gisteren eerst nog aangekomen in seatle helaas niet veel van gezien ja dat heb je als je in de vet put beneden zit ben nu ook weer in de wacht gezet moet nu om 4 uur sochtends beginnen tot 9 en van 9 tot 12 in de machinekamer onderhouds werkzaam heden verichten zijn nu erg druk want toen ik al aan boord kwam was de machine kamer slecht onderhouden en nu hebben we een team die er strak tegen aan gaat is wel beter
maar nu is het natuur lijk wel mogelijk om in hawai ff van boord te gaan speciaal voor jou maartje de sfeer is gelukkig al weer wat beter
ben trouwens nog als organiseerder van voetbal partijen voor de hele crew aangewezen ( ik die nooit voetbal ) maar goed dat whale watching was trouwens donders mooi genoeg bultruggen, zeeleuwen en visarenden gezien
ben ook nog mee geweest met de vissers van de bering sea ja ben op een van de schepen geweest die ook op tv is geweest die verhalen die we daar hoorden harde lui zijn dat leuk om te doen maar als je hoord dat zon visser in zn 25 jaar varen 21 man verloren heeft dan weet je wel dat ht geen mietjes werk is heb trouwens ook ng een levende kingkrab vast gehouden
ja nu ik bezig ben komt er nog wat zinigs uit
de NSI is ook nog aanwezig geweest was een week vol stress dus vandaar het late bericht de nsi kwam echt alles testen bijv. de co2 installaties de emergency bilge suction voor als er een gevaar van zinken bestaat kun je de suction line openen als red middel verder alle waterdichte deuren en dat zijn er nogal wat etcetera
vind het leuk alle reacties te krijgen en dat ik op de wijthmen site geplaatst wordt
nou de groetjes maar weer
mathijs b
23 September 2008 - 20:10
Erna:
Hai Matthijs, ik vind het heel erg leuk dat je een kaart heb gestuurd. Bedankt daar voor! Alles oké? Heel veel groetjes van Tante Erna -
24 September 2008 - 06:36
Mam:
Hoi Mathijs, je stapt dus niet over naar de diedleast catch, ook fijn om te horen dat het schip nu op orde komt,nu je hut nog opruimen w.s hier gaat alles z'n gangetje pappa zeilt vandaag weer terug,is toch naar engeland gegaan heenreis is voorspoedig verlopen, hebben er 24 uur overgedaan met mooi weer en geen gekke dingen,hopelijk ook weer een rustige terugreis,jouw post gekregen leuk hoor en mooie foto's en nu op weg naar de zon en de hoela hoep, geniet ervan en die voetbal dat is een hele goeie ha ha ha,liefs -
24 September 2008 - 06:52
Mascha:
Hey Mathijs,
Bedankt voor je mooie kaart,wat een fantastische uitzichten. We zijn natuurlijk stinkend jaloers dat je walvissen gezien hebt. Ik heb toch de verkeerde opleiding gekozen, dat is duidelijk.
En geniet van Hawaii, dat moet ook prachtig zijn! Vergeet geen foto's te maken want daar krijg je anders spijt van. We hopen dat je het naar je zin hebt.
Mascha. -
24 September 2008 - 08:44
Bennie En Ria:
Hoi Matthijs
Wat een verrassing jouw kaart. Bedankt. Onvoorstelbaar de wereld waar jij nu in leeft. Wat zal het moeilijk zijn om weer in Wythmen op vaste bodem te zijn,saai saai saai. Gelukkig voor jou duurt dat nog een tijdje. De groeten van Bennie en Ria -
24 September 2008 - 10:24
Trentelneus!! :
hey baas!!
je moet is ophouden met die chille verhalen te schrijven .. ik word er jaloers van!!
Weet je hoe vet gek ik kijk al uit naar oud en nieuw om je vette verhalen aan te horen;)
Ik doe nu hbo he! en gaat wel lekker :)
nog bedankt voor het kaartje vond ik echt vet tof!!!
kallem an hea!! -
24 September 2008 - 14:59
Maartje:
hey!, broertje!!!
zo klinkt spannend , dat bering sea gedoe..., !, maar vast mooi om eens mee te maken,!
ja ik ben zeker benieuwd naar de foto;;s( vooral hawaii,,,:D)
nou veel plezier!> en su6!
liefs -
25 September 2008 - 08:22
Raymond:
jow!!
jeetje wat een verhalen zeg!! tof man! ;)
heb trouwens je kaart ontvangen! =D bedankt daarvoor ;)
veel succes en ik hoor het wel weer;) -
25 September 2008 - 08:56
Edith:
Hey Mathijs,
Leuk om je verhaal weer te lezen Mathijs! Dat "Whale watching" lijkt mij ook wel wat!:)
Veel plezier maar weer en succes met de organisatie van die voetbal! ;)
Groetjes Edith
25 September 2008 - 17:14
Rosalie:
Heeey Tias!
Leuk om je verhalen te lezen. Mooi dat je het daar naar je zin hebt! OOeee bijna Hawaii! Ben echt super benieuwd. Nou heel veel plezier nog!!
Liefs -
26 September 2008 - 12:20
Mieke:
ha zeeman!
zozo, wat een belevenissen weer zeg, klinkt echt supertof!Nu van het koude alaska naar het zonovergoten hawaii! geen verkeerd vooruitzicht! Geniet ervan en have fun met al die bemanning daar;)
xx -
29 September 2008 - 07:07
Dion:
Hey mathijs, ik zie het wel dat je, je goed vermaakt daar aan de andere kant van de wereld. gelukkig hoor jij nog niet bij die 21. pas maar goed op daaro. hey veel plezier en leerse. ik volg je wel op de site. ( oja kun je ook een x na die trekker kijken waarmee ik met de grasparty meereed. had dit jaar weer panne, iets met brandstof ofzo)
laters dion -
29 September 2008 - 08:02
Tom:
hallo Mathijs,
Ik merk dat je, je wel vermaakt daar,leuk om te lezen en de foto's te zien. Bedankt voor je kaartje. Ik hoorde dat je ook al op de web-cam was te zien vonden ze allemaal zeer spannend zeker je moeder. Iedereen leeft erg met je mee en hopen straks van je verhalen te genieten. Dat organiseren van het voetbal hebben ze wel de goeie voor uit gekozen, ha,ha!!. Hier gaat alles zijn gangetje Marian heeft een hernia die waarschijnlijk a.s. vrijdag weggespoten wordt. Nou verder nog veel plezier geniet ervan en vergeet het leren niet.
groetjes de buurtjes. -
03 Oktober 2008 - 14:38
Evelien:
Dat mathijs!
Ben zeer benieuwd naar je hawaii verhalen, leuke dames in hoelahoeprokjes, en kokosnoten als bikini?
Doeei! -
06 Oktober 2008 - 17:21
Sien En Herman:
Hey Mathijs,
Bedankt voor je kaartje en volgens ons vermaak je je prima daar op het water. Hier is alles prima, we willen nog wel een paar extra foto's zien, want we zoeken nog een paar plaatsen waar we nog niet met de fiets zijn geweest en waar we heerlijk kunnen fietsen.
Groetjes Sien en Herman -
14 November 2008 - 19:10
Gerda Zwolle,:
Hey kerel, je maakt wel wat mee he?
Geweldig, we hopen dat jij niet ziek bent geweest en we hopen dat de tijd nu ook we een beetje snel gaat want je zult de stoofperen en de riestepap van je moeder wel zo langzamerhand missen na al die overdaad aan luxe. \Ben hel blij steeds ietsvan je te lezen en hoop je gauw weer in de kamer aan een biertje te zien lurken!
we misssen je en hou je goed! AHOY Mtthijs!
de Trentels.