MS Volendam
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
07 Augustus 2008 | Nederland, Amsterdam
heb al walvissen gezien en heb nu ook mn uniformen binnen verder ben ik al een paar keer van boord geweest in Vancouver en in seward en nu in juneau ik ws in juneau samen met de 1st engine officer van boord geweest om wt spulletjes te kopen gereedschap etc en ook ng even naar een normaale supermarkt waar gwoon dikke magnums en shotguns liggen en die je zo mee kunt nemen wel grappig
waarschijnlijk ga ik in ketchikan deze week nog op excursie maar weet nog niet wat waarschijnlijk met een kabel baan door de bergen ofzo oh ja en dat bier is geen probleem hier
verder hebben ze aan boord zeer veel emergency drills wel 2 keer per week
dan moet je gelijk in je pandakkie naar de controle kamer en wordt je ingedeeld via de monsterrol is best leuk iedereen die moet dan naar zn life raft en wij van de engine control room hebben dan een fire team wij moeten dan de brandweermannen voorbereiden met hun equipment en ze later dan weer aflossen met een nieuwe groep mensen
nou dat ws wel weer gnoeg voor vndaag het is hier nu 4 uur en om half 5 moet ik weer aan boord zijn dus
de groetjes aan iedereen
Mathijs B
08 Augustus 2008 - 07:36
Edith:
Zo je hebt't wel mooi voor elkaar zie ik! Luxe slaapkamer! Leuk zeg om die foto's te zien!
Heb je ook foto's van de walvissen gemaakt? Wat goed dat ze zo vaak emergency drills doen!
Nou, succes en veel plezier nog daar!
De groetjes! -
08 Augustus 2008 - 11:26
Thomas:
Kun je een Shotgun voor me meenemen? :) Groeten van hier -
13 Augustus 2008 - 13:14
Opa En Oma Trein:
Hallo Mathijs, we zijn nu bij Herman op bezoek. Hij laat ons net jouw mooi website zien. Leuk om te lezen dat je het goed naar je zin hebt. Met Oma gaat het goed. Ik ben net naar de dokter geweest en mag weer gewoon lopen, zonder looprek. Bedankt nog voor je mooie kaart. Ps wat bedole me met dat berichtje over dat "bier", je mag toch nog helemaal geen alcohol drinken. Kijk maar goed uit jongen dat je niet in de problemen komt. Drink maar gewoon lekker ranja ofzo. We hopen binnenkort weer wat van je te horen.
Veel liefs uit Zwolle,
Opa en Oma Trein.