jaja ik leef nog wel
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
24 Juli 2008 | Nederland, Amsterdam
alleen de chief engineer chief elektrician en 1st engineer zijn nederlands maar daar heb ik bijna niks mee van doen mijn menthor is ook a british dus veel engels proate hier de vrouwtjes zijn hier trouwes erg gek van uniformen ( lol )
ben nu net een beetje mn weg aan het vinden hier
het is hier soms echt een doolhof
vooral als je overal kan komen
er zijn nu ook 2 andere cadetten van de filipijnen waar ik nu een beetje mee optrek en 1 cadet voor de brug maar die gaat binnekort weg met een party verder heb ik al klein beetje geholpen met het overhalen met een van de 2 generatoren jullie zullen nog wel weer wat van mij horen
cheers mathijs
25 Juli 2008 - 06:14
Je Ouders:
Dear Mathijs, droom je al in het engels? Fijn dat je je draai begint te vinden, hoe ziet jouw onderkomen eruit en kun je al een beschrijving van het schip en de reis geven ? Heb je al foto's die je kunt laten zien ja we beginnen nu te drammen, maar we zijn ook vreeeeeselijk benieuwd natuurlijk.Zit je al in een ritme en hoe lopen de werktijden, kijk ook maar op je mail
liefs -
25 Juli 2008 - 06:18
Herman:
Hej Mathijs, we waren al bijna bang dat je je naam "mathijstitanic"eer had aangedaan en op de een of andere ijsberg was beland. Zo te horen heb je het prima naar de zin. Mooi zo. Pas trouwens goed op voor die vrouwtjes die gek zijn op uniformen want voor je het weet zit je eraan vast en kom je "verloofd" weer terug, met de een of andere philipijnse of zo. Heb je trouwens uberhaupt nog wel tijd om wat voor school te doen??? zal haast wel niet he? Nou geniet er maar lekker van.
groetjes Herman Mascha Kaj Puck Tess -
25 Juli 2008 - 07:34
EvelienH:
Dag mathijsman :)!
Leuk om te lezen dat je nog niet over boort bent gegooid. Kan niet wachten een foto te zien waarin je poseert in je uniform, zet er dan gelijk ook wat vrouwen naast ik ben namelijk erg benieuwd in welke leeftijdscatagorie we die moeten plaatsen (60/70?).
Liefs
25 Juli 2008 - 08:05
Maartje:
fijn om te horen dat je nog leeft!;)
Hoor dat het daar goed is!,
(Y)
Ben nu al wee benieuwd naar je volgende reisverhaal!,
Veel plezier!
liefs -
25 Juli 2008 - 08:38
Edith Diepman:
Hé Mathijs!
Mooi om te lezen dat't goed met je gaat! Dus nog geen zeeziek??
Ik ben nu ook wel benieuwd naar je uniform eigenlijk ;) Het staat je vast goed!
Het is hier wel iets warmer! SUNSHINE!! :D
Héél veel plezier en succes nog in elk geval! En geniet maar van al die mooie plekjes in de wereld die je te zien krijgt!!
Groetjes! -
25 Juli 2008 - 10:02
Rosalie :
Hey Thias,
Leuk om je verhaaltje op de site te lezen. Ik ben benieuwd naar de foto's van jou en t grote schip! Veel plezier in ALaska en omstreken:P
Liefs -
25 Juli 2008 - 12:23
Marian:
hai Mathijs leuk om wat te horen en het koude noorden.We zijn erg benieuwd naar je in uniform en of alles nog zo mooi wit is. Moet je nu weer wachten om berichten te sturen en lezen tot je weer aan land kunt?Heel veel plezier daar groetjes Tom marian en de rest -
26 Juli 2008 - 10:56
Erna En Kids:
hai matthijs, mooi dat alles goed gaat. Wij zijn -minder spectaculair- in luxemburg, waar de tent nog steeds stand houdt. We blijven je volgen! Ps succes de vrouwen :) -
30 Juli 2008 - 14:37
Raymond:
jow Bastiaans!!
lache man! ben ook net weer thuis:p heb eerst een week dat kamp gehad.. nou ik leef gelukkig ook nog :P maja is wel goed gekomen ;) veel succes daar he!! en ik hoor het wel als je een miljonairsdochter aan de haak hebt geslagen he!!:P
laterss
Raymond -
01 Augustus 2008 - 11:40
Ouders:
beste allemaal berichtje van mathijs gehad,alles gaat goed,is erg druk en weinig tijd om de site goed bij te houden Fotos houden we nog te goed, is lastig om te plaatsen, zoekt nog een laptop -
03 Augustus 2008 - 16:07
Oma Hutten:
Hallo Mathijs
Alles oke aan boord? Je word al een echte zeebonk..
Veel groeten van oma.