daaar ben ik weer
Door: mathijs
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
13 Augustus 2008 | Nederland, Amsterdam
hier weer een bericht uit het regenachtige alaska
vandaag is de coastguard aan boord geweest dus het was lekker rep en roer aan boord maar het was allemaal prima verlopen straks ga ik lekker een broodje king crab eten je weet wel die ze vangen met de schepen van deadliest catch
vandaag eindelijk een keertje echt van boord we lichen vndaag namelijk tot 11 uur in de haven en andere dagen heb je net 1 uurtje of zo om snel ff de wal op te gaan gisteren ng
herinrichting van de garbage treatmant gedaan oude schakel kasten demonteren en ng lekker even met de andere cadetten uitgeblust in mn hut
groetjes mathijs
13 Augustus 2008 - 20:44
Ouders:
Hoi Mathijs, We zijn weer terug uit Spanje. reis is goed verlopen,ga je volgend jaar weer mee?leuk dat je je site bij kunt houden,liefs -
14 Augustus 2008 - 07:48
Herman:
Hallo Mathijs, zo te horen heb je het goed naar de zin. Zo'n broodje krab lijkt mij ook wel wat.Gisteren waren Opa en Oma Trein hier. Zij hebben ook op je site gekeken en waren ook heel enthousiast.
Groetjes Herman -
14 Augustus 2008 - 07:59
Kaj:
hallo Mathijs hoe gaat het met je heb je het naar je zin is alaska een mooi land heb je al veel mooie
dingen gezien . verveel
je je nog niet . Ik moet
volgende weer weer naar
school . daar heb ik geen
zin in . ik hoop dat je het erg naar je zin hebt
doei groetjes kaj -
14 Augustus 2008 - 10:08
Raymond:
heey Bastiaans!
lache joh! hoe lang moest je ook al weer op deze lijn varen?;)
ga binnekort maar een x een bakkie doen bij je ouders;) verder ook geen nieuws vanuit zwolle:P
spreek je! -
15 Augustus 2008 - 13:40
Mieke:
Hey mathijs!
Zozo, een broodje krab lijkt mij ook niet verkeerd, vers uit de zee uiteraard;) Troost je met de gedachte vanuit regenachtig alaska dat in nederland t ook meer op herfst dan op zomer lijkt:S..Nou, geniet ervan, maak veel foto's (voor de thuisblijvers;) en have fun!
xx mieke -
16 Augustus 2008 - 10:40
Maartje:
hej,! broertje!
Alles goed daar?, hier in nederland wel, ik moet maandag al weer naar school:s,
Dus heb nog maar 1 vrij dagie,:S
Leuk om je verhalen te lezen en de foto's te zien, (het pakkie staat je goed:D)
NOu veel plezier, en wat was nou ''weng weng''?(op de kaart?)
liefs -
19 Augustus 2008 - 09:35
Je Moeder:
leuk dat we je op msn hadden, en hoe bevallen je de andere werktijden?Hier beginnen onderhand de scholen weer,ben benieuwd naar je nieuwe hut,liefs -
19 Augustus 2008 - 13:00
Oma Hutten:
Hoe gaat het zeeman?Heb je de brief van mij nog niet gehad? Ik heb een foto van jou gezien op de site, dat is toch een uitvindingdat was er vroeger niet.Mathijs brief volgt.Oma -
19 Augustus 2008 - 18:55
Buurtjes Tom Ea:
Ik zie dat je je draai al aardig begint te vinden,is het werk nog steeds leuk, denk het wel. Dat uitblussen met andere cadetten hoe gaat dat eigenlijk moet je eens wat van laten horen ben erg nieuwsgierig. Ben nu op mijn werk heb even een rustpuntje, heb net een auto over de kop actie gehad, had je goed mee kunnen helpen met je ehbo en abcd ervaring . Het werken is hier dus ook weer begonnen en de vakantie is weer voorbij. Ik wil je van deze kant veel plezier wensen hou je ogen goed open drink voorzichtig denk aan mij. Blijf je site volgen groetjes en laat weer snel van je horen zijn erg benieuwd.
Tom alias de buurman. -
20 Augustus 2008 - 07:00
Oma Hutten:
Hallo Mathijs,
Hoe gaat het zeeman? Heb je de brief van mij nog niet gehad? Ik heb al een foto van jouw gezien op de site. Dat is toch een uitvinding. Dat was er vroeger niet. Mathijs de brief volgt.
Oma -
20 Augustus 2008 - 19:10
Gerda En Rene:
Nou lekker hoor, het waterloopt me in de mond Heerlijk Krab, lusten wij ook wel!
behalve Erik, zijn benieuwd naar je nieuwe onderkomen!
XXXX gerda. -
22 Augustus 2008 - 12:43
Bennie En Ria:
Hoi Mathijs
Ook in Lochem word je gevolgd. Leuk dat er foto"s zijn. Hier word vakantiewerk en herkansen gedaan.Volgend weekend gaan we Evelien verhuizen, krijgen we weer ruimte in huis. Je tante heeft gevaarlijk rond gereden., remmen waren stuk, ben benieuwd of jij dit soort klusjes nu ook kunt repareren. Ik heb het niet in je boek met opdrachten gezien. Heb je al wat kunnen aftekenen? Hou je goed en tot het volgende bericht. -
22 Augustus 2008 - 17:04
Peter:
Hallo Mathijs,
Alles goed aan boord lekker aan het werk en heb je er nog schik van.Je zult alwel veel gezien en gedaan hebben. Je moeder is vandaag voor het eerst weer aan het werk. Ik heb vandaag nog gezeild met Erna. Maandag mag ik weer beginnen met werken zit mijn vakantie erop.
Nou tot horens en geniet ervan. -
26 Augustus 2008 - 11:06
Stef..:
Yo mathijs..
k had in alle drukte en stress nog niet echt een bericht kunnen typen..
Dus bij deze "beter laat dan nooit"
Maare hoe maak je het daar jonge..? Bevalt het nog een beetje..?
Spreek je vast nog wel een X..
kallumAn.. gr Stef.. -
27 Augustus 2008 - 19:33
Ria En Bennie :
Hallo Mathijs.
Als ik het allemaal lees ben je wel een mazzelkont. Je eerste fatsoenlijke reis en dan al meteen een wereldreis. De meeste mensen maken die pas als ze met pensioen zijn of de postcode loterij hebben gewonnen.
Ik zie je me zo voor me. Een beetje chillen aan dek met een drankje en een broodje crab. Aandacht besteden en krijgen van de dames. Maar wat doe je daar met die witte overall aan. Of is dat je uitgaanstenue. Ik mis nog de kapiteinspet.
Maar alle gekheid aan dek. Het is goed om van je te horen dat het je goed gaat. Dat je het naar je zin hebt en goed kunt opschieten met collega's /cadetten. Het is ook prettig dat je op een goede manier druk bent, anders duurt de tijd wel heel lang. Tevens ben je natuurlijk niet op vakantie en wil je ook wat leren. Dat lukt alleen als je ook wat mag/moet doen.
Gezien alle berichtjes die je nog moet lezen zal ik het niet te lang maken.
Groetjes en veel succes.
Ria en Bennie -
03 September 2008 - 09:21
Mam:
als je uitgeblust bent wil je dan even op je mail kijken,we volgen kelbijhal.waarbenjij.nu ookxxxxxx -
05 September 2008 - 19:14
Evelien:
Jeetje ik zie dat Lochem zich goed vertegenwoordigt in het posten van berichten.. mijn vader gooit met woorden als 'chillen' waarvan ik een beetje schrik maar dat terzijde..
Mathijs ik vind wel dat jij nu weer aan de beurt bent met een berichtje! Ben benieuwd! -
23 September 2008 - 13:54
De 5 STIEKJES:
wat donders leuk om eindelijk wat van jou te lezen.WIJ ZIJN DAAR NIET ZO HANDIG IN.Jij maakt wel donders veel grappige dingen mee.Zou best een dagje mee willen varen op een rustige zee.Bedankt voor je mooie kaart!GROETJES vanAstrid en de rest van de Stiekjes.