sint maarten
Door: mathijs
Blijf op de hoogte en volg Mathijs
07 April 2010 | Bahama's, Nassau
hier alles goed
Zit nu al weer 2 maand aan boord dus schiet al weer lekker op
Ik zit nu in het dagwerk dat betekent onderhoud aan je motoren en de regelsystemen daar omheen
dit zijn dagen van 7tot 5. Zoals jullie misschien niet weten zit ik nog altijd op dezelfde twee cruise lijnen momenteel varen we richting sint maarten waar ik nog weer een duikje ga wagen samen met een vriendin van boord in Bonaire ben ik nog samen met een 4de en de andere cadet naar het strand geweest waar we hebben genoten van de zon en het leven onderwater hier lagen we tot ongeveer 5:30 mijn oom en tante zijn nog aan boord geweest in curacoa waar we een auto hebben gehuurd en curacoa zijn gaan verkennen hierbij zijn we onder andere naar de christoffel berg geweest dit is een bekent natuur park in curacoa bekent om het prairie achtig land schap de hoeveelheid aan hagedissen en de slaven plantage die daar ooit is geweest.
Daarna wezen snorkelen in kleine knip dit en uiteindelijk na lang dwalen want verkeersborden kennen ze hier niet terecht gekomen bij pyramid bay waar een eet tent zit waar vers gevangen vis word opgediend. Ik heb mij hier aan de snapper gewaagd. Daarna werd ik weer afgezet aan boord en zat ik weer in het scheepsleven :) echt heerlijk een dagje vrij.
Aan iedereen de groeten en bedankt voor alle reacties (vooral blijven doen :))
08 April 2010 - 08:06
Peter Rita:
Leuk weer een berichtje op de site. Wij zien binnenkort de foto's en film die je gemaakt hebt. Wij proberen ook wat op de site te zetten. De verhalen van Herman en Erna zijn leuk te horen. Jij mag nooit meer over het eten klagen. Zoveel gangen en luxe hadden zij nog niet gezien. De MK vonden ze zeer indrukwekkend. Wij zijn zelf ook erg benieuwd. Maaar ik kom er nog niet!!!!! Wel anderen natuurlijk. Pietje mag nog niet. Ik wacht mijn beurt wel af. Ik moet er nu neerzetten ik gun het Rita ook van harte, Dat is echt waar. Zij komt al binnenkort.
De groetjes van piet en riet. Die vriendin????? -
08 April 2010 - 14:18
Wouter En Inge:
heej thias,
khep al paar foto's gezien en het ziet er wel goed uit dacht ik zo ;).
veel plezier nog verder
de groete'n -
08 April 2010 - 14:31
Sander:
Moat!!
Lekker bezig jonge! en dat meisje? gekheid gelukkig heb je het erg naar je zin. ben nog even bij jou ouders geweest en die hebben mij een leuk filmpje van je laten zien. maar het duiken gaat zeker beter met haar..!!:P
veel onderwaterplezier;)
Doe rustig aan vriend.
en veel plezier nog
gr Sander -
08 April 2010 - 18:49
Maartje:
hee!!, tiesje!
klinkt niet verkeerd daar!, en heb je filmpjes en foto''s net gezien.. echt suuper mooi en leuk te zien waar je nou echt zit!:D:D,
Vriendin?? ben erg neiuwsgierig:P haha..
veel plezier nog verder en geniet van al het moois;)
xx -
12 April 2010 - 19:29
Dion:
Hey mattie,
foto's zien er goed uit. vraagje: moet je ook nog werken op die badkuip of is het alleen maar bier drinken, een beetje duiken en feest vieren? volgende keer geen radio in de hut aan zetten om half vier s'nachts he. kun je puntje krijgen als mensen gaan klagen. en ik geloof bij 3 puntjes wordt je van boord gegooid. had ik ergens gehoord.
hey zet hem op daar, geniet van van de mooie dingen en werkse.
De groeten uit de egweg! -
20 April 2010 - 19:51
Bennie En Ria:
Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Ver van huis maar er wordt aan jou gedacht. We begrijpen dat je het erg naar je zin hebt,mooi blijven genieten. Bennie kijkt er naar uit om met kleine zusje en grote zus naar Spanje te gaan, dan drinken jullie er samen maar een op jouw 20 jaar. Groeten van ons. -
21 April 2010 - 19:27
Mascha:
Hoi Mathijs,
Van harte gefeliciteerd met
je verjaardag!!! Heb je nog
een leuk feestje gevierd
met je schippersvrienden?
Ik ben van de week nog naar
de scheepswerf van Meyer
geweest, daar bouwen ze
cruiseschepen. Was mooi om
te zien. Ook wel een leuke
werkgever trouwens met mooie opleidingen en studiebeurzen.
Nog veel plezier en we nemen een borrel op je!!
Herman, Mascha, Kaj, Puck
en Tess. -
22 April 2010 - 20:23
Teun:
Hoi Mathijs,
Allereerst nog gefeliciteerd met je verjaardag. Heb je vast goed gevierd met een coktailtje en leuke tropische schonen ? De foto's zien er goed uit. Moeten we toch maar een keer die kant op met de "Tjaloc" in plaats van Terschelling of Engeland. Gelukkig staat de zomer weer voor de deur en kunnen we komend weekeinde ook weer genieten van hogere temperaturen. Volgens mij heb je het wel naar de zin in de carib. Geniet er maar lekker van!
Groeten vanuit Lemmer -
25 Mei 2010 - 08:29
Dieuwertje:
Hey Mathijs,
Hoe gaat het daar? 't Eind komt in zicht, he...
Vandaag zie je Rita, Bennie en mama in Malaga. We zullen van hun straks wel weer verhalen horen hoe je het daar hebt ;)
Veel plezier iig! en tot snel maar weer!!